Zalău, Str. T. Vladimirescu, Bl. Flora, Ap. 7

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Baroul Sălaj Anunțuri,Informații “FII AVOCAT ÎN SCOALA TA!”

“FII AVOCAT ÎN SCOALA TA!”

„FII AVOCAT ÎN ȘCOALA TA!” – reprezintă un proiect de responsabilizare socială implementat de Uniunea Națională a Barourilor din România la nivel național.
Recunoscând importanța deprinderii cunoștințelor elementare de drept și a promovării unei culturi a legalității și a responsabilității în societate, menite să încurajeze de la o vârstă fragedă respectul față de lege, echitatea socială și atitudinea civică, echipa de proiect formată avocați voluntari, va asigura derularea proiectului UNBR ”Fii avocat în școala ta!” în unitățile de învățământ gimnazial și liceal din județul Sălaj și pentru anul școlar 2022-2023.
În cursul anului școlar trecut au fost înscrise în proiect, în jud. Sălaj, un număr de 16 unități școlare, participând aproximativ 3.310 elevi din 120 de clase.
Încurajați de succesul pe care primul modul al proiectului l-a avut, de receptivitatea cu care elevii au primit informațiile oferite, ne propunem să extindem proiectul și vă invităm cu drag să fiți alături de noi la debutul ediției a II-a a FAST!
Conferința de lansare a proiectului “FII AVOCAT ÎN SCOALA TA!”- ed. a II-a, care va avea loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, în data de 10.10.2022, ora 10, et. 3 cu participarea avocaților implicați și a partenerilor care au contribuit la reușita proiectului pe plan local.

Din aceiași categorie

DECIZIE Nr. 5DECIZIE Nr. 5

D E C I Z I E Nr. 5/27.01.2023  Consiliul Baroului Sălaj, întrunit în ședința extraordinară din data de 27.01.2023, ora 12.00, desfășurată la sediul Baroului Sălaj, în prezența: prodecan